ΒριλήσσιαΠολιτική

Α. Μαυραγάνης: «Ομάδα που κέρδισε δυο εκλογές, ενωμένη θα κερδίσει και πάλι» 

Ηχηρό μήνυμα ενότητας και προοπτικής νέας νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με πολλαπλούς αποδέκτες, έστειλε τη Δευτέρα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Α. Μαυραγάνης

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως «η δημοτική παράταξη Δήμος Δημιουργίας είναι μια ενωμένη δημοτική ομάδα που κέρδισε δυο συνεχόμενες εκλογές και ενωμένη θα κερδίσει και πάλι». Με αυτόν τον τρόπο απάντησε στον Γιάννη Πισιμίση, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή» ο οποίος χαρακτήρισε τον Αντιδήμαρχο, ειρωνικά ως «αρθρογράφο της παράταξης του Δημάρχου».

Γ. Πισιμίσης

Ο κ. Πισιμίσης φαίνεται ότι δεν «συγχώρεσε» τον κ. Μαυραγάνη  που ήταν εκείνος από την διοικούσα παράταξη, ο οποίος με ανάρτηση του, ανέδειξε το ατόπημα του πρώτου να συνδέσει την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα μηνύματα της εξέγερσης των φοιτητών με την ανιστόρητη «θεωρία των δυο άκρων».  Κάτι που στηλίτευσε με κεντρικό της άρθρο και η V ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση της Λαϊκής Συσπείρωσης, της παράταξης του ΚΚΕ στα Βριλήσσια.

Mάλιστα και τότε, αντί ο κ. Πισιμίσης να απαντήσει πολιτικά στον κ. Μαυραγάνη, απάντησε το site του στενού περιβάλλοντός του (vrilissianews), με άρθρο που ενέπλεκε τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος (αλλά και τη V -διαβάστε εδώ) σε παρασκηνιακές διεργασίες στην διοικούσα παράταξη, για τη διαδοχή του Δημάρχου Ξ. Μανιατογιάννη, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και για άλλους τρεις κορυφαίους Αντιδημάρχους, τη Βούλα Αρσένη, τον Κώστα Βαφειάδη και τη Σοφία Χαντζάρα, όπως «λαγός», «σιδηρά κυρία» «βασική συνεργάτιδα» και «εκλεκτός».

Κ. Βαφειάδης
Β. Αρσένη
Σ. Χαντζάρα
Ξ. Μανιατογιάννης

Η δήλωση του κ. Μαυραγάνη πάντως, έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία αφού έρχεται σε μια περίοδο εσωστρέφειας στη διοικούσα δημοτική παράταξη των Βριλησσίων, λόγω της απόφασης του Δημάρχου να μην ηγηθεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και να κατέβει στις βουλευτικές, με το ΠΑΣΟΚ.

Show More

Related Articles

Back to top button