Κοινωνία

“Παράγκα” ο ΕΔΣΝΑ επί Πατούλη, λέει ο Δήμαρχος Φυλής

“Χύμα και τσουβαλάτα” τα είπε και ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην τελευταία συνεδρίαση του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Ο Δήμαρχος Φυλής που στα όρια του δήμου του βρίσκεται η χωματερή, κατέγραψε με αδρές γραμμές τους προβληματισμούς του για τον τρόπο λειτουργίας του Ενιαίου Συνδέσμου.

Χαρακτήρισε τον Περιφερειακό Σχεδιασμό που ήρθε ως προσχέδιο “έκθεση ιδεών μαθητή Λυκείου” που συντάχθηκε με πληροφορίες από το Ιντερνετ και δήλωσε πως ο ίδιος και άλλοι δήμαρχοι αισθάνονται “κομπάρσοι” σε ένα θέατρο που κινούν τα νήματα εξωθεσμικοί παράγοντες.

“Άλλοι εκτός από μας αποφασίζουν για μας”, τόνισε. “Νιώθω πραγματικά, για να μιλήσω με όρους ποδοσφαίρου, ότι έχει δημιουργηθεί, μία “παράγκα”, η οποία μας εμπαίζει.

Ο Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε και στον τρόπο που γίνονται οι προμήθειες κάδων απορριμμάτων.

“Κάνει ο ΕΣΔΝΑ κεντρική προμήθεια και λέει έλα εδώ Παππού να βγάλω μαζί σου φωτογραφία και να πω ότι σου ‘δωσα. Να είσαι καλό παιδί, θα σου δώσω και σένα κάτι…. Μα δεν είμαι ζητιάνος…”

Ο δήμαρχος Φυλής μίλησε για “καπέλωμα” των δημάρχων, τόνισε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του να μην περιμένουν τίποτα από τη σημερινή λειτουργία του ΕΔΣΝΑ και πως ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ανάμεσα και σε άλλα απέδωσε “φασιστική συμπεριφορά” στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

“Με μεγάλη λύπη, και μεγάλη πικρία είδα μια φασιστική συμπεριφορά στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ενιαίου Συνδέσμου που την απαρτίζουν 7 άτομα. Να προσπαθούν να κατασκευάσουν απόφαση για θέμα που δεν συζητήθηκε και να πετάνε το δήμαρχο που φιλοξενεί όλα αυτά στην περιοχή του, απ’ έξω” είπε.

Τέλος κάνοντας την πρόβλεψη ότι τόσο η Αττική όσο και η κυβέρνηση θα βρεθούν σε αδιέξοδο με τα σκουπίδια έκανε την έκκληση στο Δ.Σ. του Συνδέσμου να συζητηθεί το θέμα “διαχείριση απορριμμάτων” από μηδενική βάση.

Αναδημοσίευση απο vimaonline.gr

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

Show More

Related Articles

Back to top button