Πολιτική

Τέλος στο σενάριο κοινού υποψηφίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα; – “Όχι” του ΠΑΣΟΚ για Ν. Παππά

Μάλλον “καίγεται” το σενάριο κοινού υποψηφίου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων, εάν η Κουμουνδούρου επιμείνει στην υποψηφιότητα του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “V”, το ΠΑΣΟΚ δεν υιοθετεί τον ενθουσιασμό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Παππά καθώς θεωρεί ότι κινείται αποκλειστικά στη σφαίρα των ευκαιριακών μιντιακών εντυπώσεων, χωρίς να μπορεί να σταθεί στον πραγματικό πολιτικό αγώνα που απαιτείται, ενώ φαίνεται να κλίνει περισσότερο σε πρόσωπα με σαφή προοδευτικά πολιτικά χαρακτηριστικά  και με γνώση του χώρου της τοπικής αυτοδιοικητικής αυτοδιοίκησης.
Η κοινή “κάθοδος” ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να “πέσει” ο Κ. Μπακογιάννης, ζυμώνεται εδώ και καιρό ενώ κύριο ρόλο στις ζυμώσεις για μια τέτοιου είδους υποψηφιότητα παίζουν ο Παύλος Γερουλάνος και η δημοτική του ομάδα, ο Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς και κορυφαία στελέχη της αυτοδιοίκησης και βουλευτές της Ά Αθήνας των δύο κομμάτων.
´Όμως, η πρόθεση του Αλ. Τσίπρα να “κατεβάσει” τον Νίκο Παππά, φαίνεται ότι βάζει, προς το παρόν τουλάχιστον, πρόωρους τίτλους τέλους στις διεργασίες κοινού υποψηφίου δημάρχου.
Υπενθυμίζεται ότι ορισμένες αντιρρήσεις έχουν ήδη εκφραστεί και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως απο την τάση των “53”.

Show More

Related Articles

Back to top button