Βριλήσσια

Με Μανιατογιάννη και το Ποτάμι;

Όλο και πιο έντονη γίνεται η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα εκφραστεί επισήμως υπέρ της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη και της δημοτικής του κίνησης «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» (και) το ΠΟΤΑΜΙ.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένος σύνδεσμος μεταξύ των δύο πλευρών αναφέρει ότι λόγω της εκτίμησης της αυτοδιοικητικής πορείας έργου και προσφοράς του κ. Μανιατογιάννη πέρα από κόμματα και ιδεολογικές αγκυλώσεις, ευδοκιμούν σκέψεις, η εκδήλωση της στήριξης να συνοδευτεί και με εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο..

Στα Βριλήσσια υπάρχουν αρκετά σύγχρονα κεντρώα / κεντροδεξιά και κοινωνικά φιλελεύθερα στελέχη και ψηφοφόροι που ανήκουν στις τάξεις του Ποταμιού, τους οποίους  δεν τους αφήνουν ασυγκίνητους τα αποτελέσματα του δημοτικού έργου Μανιατογιάννη – Δήμος Δημιουργίας στους τομείς  των πράσινων πολιτικών περιβάλλοντος και ενέργειας.

Εξάλλου ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης έχει σε ανύποπτο χρόνο δηλώσει ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ΠΟΤΑΜΙ δεν δίνει χρίσματα, αλλά στηρίζει δημόσια, χωρίς παζάρια και προϋποθέσεις, δημοτικές κινήσεις και δημάρχους «ικανούς και ακομμάτιστους που δεν θα υπακούν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες», καθώς «η κομματική στήριξη στην Αυτοδιοίκηση, και δη των κομμάτων εξουσίας, είναι μπελάς, δεν είναι ατού. Ο κόσμος λέει “έλεος, όχι άλλος κομματισμός”, σύμφωνα με τις αντιλήψεις του κόμματός για τη λειτουργία και τη σχέση με το κομματικό σκηνικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης..

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button