ΑπόψειςV-talksΑρθρογραφίαΔημοτικά

Μεγαλύτερη αυταπάρνηση κι από τους κολυμβητές των Φώτων οι “σταυροκυνηγοί”

Υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι στο ανελέητο κυνήγι του σταυρού

Με μεγαλύτερη αυταπάρνηση κι από εκείνη των κολυμβητών που βουτούν σε κρύα, ακόμα και θολά, νερά για να πιάσουν το σταυρό τα Φώτα κυνηγούν τον σταυρό προτίμησης οι υποψήφιοι των εκλογών της 26ης Μαΐου, όσο περισσότερο πλησιάζουμε σε αυτές. Ακόμα πιο πολύ στους Δήμους όπου περισσότεροι υποψήφιοι συνωστίζονται με πολλούς συντοπίτες τους ποιος θα πρωτοπάρει, όχι τόσο την ψήφο για την οποία αγωνιούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα επιτελεία τους ως συνήθως, αλλά το σταυρό προτίμησης του γείτονας τους.

Η θεια, ο τριτοξάδερφος, η κουνιάδα κι ο μπατζανάκης, ο παλιός κολλητός (και όχι μόνο) αποκτούν στα μάτια των υποψηφίων τις εβδομάδες του εκλογικού φίνις τη λάμψη του χρυσού! Και… στις φανερές ή μυστικές συναντήσεις εκλογικού ενδιαφέροντος οι φιλοφρονήσεις δίνουν και παίρνουν από τους πολύφερνους γαμπρούς της σταυροδοσίας προς το λαό τους.

Χοντρό δούλεμα πέφτει, βέβαια, κι από την «βάση» βεβαίως-βεβαίως…. Μεγάλο μέρος της οποίας αφού τάξει σταυρό στους πάντες, φυσικά και σε υποψηφίους διαφορετικών ψηφοδελτίων, ψάχνει προς το τέλος το νικητή για να του «πουλήσει» χρυσάφι την, πάντα «αποφασιστική» σε σημείο σωτηρίας του κόσμου, δική της… ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ένα είναι το συμπέρασμα που μας ενώνει, σταυροκυνηγοί, σταυροκουβαλητές και σταυροκατακτητές ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ και ΣΩΣΤΕ μας…

Τι σταυρό κουβαλάω που λέει κι ο “φτωχός” λαϊκός βάρδος:

Victorας (ο Σταυροφόρος)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button