Πολιτική

Η ΝΔ γυρίζει τη πλάτη στον Β. Ζορμπά;

 

Αν μη τι άλλο, τάραξε τα νερά των νεοδημοκρατών της Αγίας Παρασκευής η εμφανής στήριξη κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ, στον «αντάρτη» Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

Μαθαίνουμε ότι ο Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς θύμωσε πολύ με τις παρουσίες Χαρδαλιά, Καιρίδη, Κυρανάκη και Βασίλη Οικονόμου στην προεκλογική εκδήλωση του Αλ. Μουστόγιαννη, που μεταφράστηκε στην Αγία Παρασκευή ως προάγγελος «χρίσματος» της ΝΔ στον νεαρό υποψήφιο, αντί του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά που είναι γέννημα θρέμμα της παράταξης.

Ο Δήμαρχος αντέδρασε με μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον αν. υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, από αυτές που ο τελευταίος κάνει με όλους τους Δημάρχους, αλλά και μια δήλωση: “Είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής….Έχω εκλεγεί Δήμαρχος δύο  φορές…. Η ΝΔ μετρά, περίπου, μισό αιώνα ζωής και επιδεικνύει σεβασμό στις αρχές της, όπως αυτές διατυπώνονται με απόλυτη σαφήνεια στο καταστατικό της και αφορούν και στην στήριξη υποψηφίων Δημάρχων. Εννοείται ότι θα πράξει τα δέοντα.”, ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας την αγωνία του για τις διαθέσεις των κεντρικών της ΝΔ.

Το δεδομένο είναι ότι  στην Αγία Παρασκευή οι γαλάζιοι βρίσκονται σε αναταραχή ενώ στη Συγγρού φαίνεται ότι αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Πηγές της ΝΔ αναφέρουν πάντως ότι η ηγεσία της ΝΔ δεν είναι ικανοποιημένη από τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής ενώ έχουν στα χέρια τους και μετρήσεις που λένε πως ο ίδιος θα δυσκολευτεί πολύ να εκλεγεί ξανά. Για να δούμε…

Show More

Related Articles

Back to top button