Αγία ΠαρασκευήΕιδήσεις

Γυρίζει την πλάτη στον Ζορμπά η ΝΔ – “Μας χωρίζει άβυσσος”

“Έστησε” τελικά τον Βασίλη Ζορμπά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ίδιο και οι αντιπρόεδροι της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, έκανε “αγώνα” προκειμένου κάποιος απο τους τρεις να έρθει στο εκλογικό του κέντρο, στην τελική εκδήλωση που έκανε πριν την δεύτερη Κυριακή. Ωστόσο κανείς τους δεν ήρθε. Κι αν για τον κ. Μητσοτάκη ίσως και να ήταν αδύνατο λόγω του βεβαρημένου προγράμματος, δεν ήταν δύσκολο για τους κ.κ. Γεωργιάδη και Χατζηδάκη που την ίδια ώρα βρίσκονταν στο διπλανό Χαλάνδρι στην εκδήλωση του εκεί υποψήφιου Δημάρχου με την ΝΔ, Γιώργου Κουράση.

Κι αφού δεν ήρθε κανείς, πήγε ο κ. Ζορμπάς στα κεντρικά της ΝΔ και έβγαλε μια φωτογραφία με τον γραμματέα του κόμματος, κ. Αυγενάκη την οποία περιέφερε έπειτα στα social media, κάνοντας λόγο για “στήριξη της ΝΔ”.

“Μας χωρίζει άβυσσος”

Τον κ. Ζορμπά δεν στηρίζει ούτε ο Γιώργος Οικονόμου, ο έτερος “γαλάζιος” υποψήφιος της Αγ. Παρασκευής που έλαβε το 16% των ψήφων, παρά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν αλλά και “τα ταξίματα για θεσούλες” όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά. Με δυο ανακοινώσεις του, ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει στήριξη. Έκανε ακόμη λόγο για “πρακτικές που δεν τιμούν την κεντροδεξιά. “Μας χωρίζει άβυσσος” είπε ο κ. Οικονόμου.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button