Αγία Παρασκευή

Γιάννης Σταθόπουλος στον 94FM: «Κέρδισε η ΝΔ και ο λαϊκισμός, όχι ο Β. Ζορμπάς!»

Η πρωτοφανής κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή σε συνάρτηση με την διανομή ενός «άθλιου φυλλαδίου» εις βάρος του, στοίχισαν στον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σταθόπουλο την επανεκλογή του, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

«Από την πρώτη Κυριακή ο κ. Ζορμπάς προσπάθησε να πολιτικοποιήσει τις δημοτικές εκλογές στην Αγία Παρασκευή, παρουσιάζοντας εμένα ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής αποτελεί επίσημη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και όχι του κ. Ζορμπά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως έκανε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει ενεργός στο νέο δημοτικό συμβούλιο και εμφανίστηκε ανοιχτός σε προγραμματική σύγκλιση πάνω από το τραπέζι!

«Με χαρά περιμένω να ακούσω την πρόταση του κ. Ζορμπά για προγραμματική συμφωνία», δήλωσε με νόημα ο απερχόμενος δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απαισιοδοξία του ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος θα καταφέρει εντέλει να λειτουργήσει συνθετικά.

Τέλος, ο Γιάννης Σταθόπουλος προχώρησε σε έναν εκτενή απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής, απαντώντας έμμεσα σε όλους όσοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο του…

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σταθόπουλου στο παρακάτω link:

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button