ΧαλάνδριΔήμοιΕιδήσεις

Δήμος Χαλανδρίου: Ημερολόγια VS Tablets – “επεισόδιο 1821”

Μετα τις αλεπάλληλες ανακοινώσεις της δημοτικης παράταξης “Χαλάνδρι σε Δράση” με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο κ. Γιώργο Κουράση και τις αντίστοιχες απαντήσεις της Διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου και του δημάρχου κ. Σίμου Ρούσσου, και κατόπιν της τελευταίας ανακοίνωσης του κ. Κουράση, η δημοτική αρχή επανέρχεται με νέα, αιχμηρή ανακοίνωση, η οποία υπόσχεται πως θα είναι η τελευταία, δίνοντας τέλος σε μία αντιμαχία η οποία τείνει να γίνει προσωπική:

“Μετά και την 3η στη σειρά ανακοίνωση της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» με επικεφαλής τον κ. Γ. Κουράση, με την οποία συνεχίζεται η προσωπική επίθεση κατά του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, με αφορμή την αγορά των αναμνηστικών ημερολογίων για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου επανέρχεται, για τελευταία φορά, στο θέμα με την παρακάτω ανακοίνωση.”

Επιτέλους θα συμφωνήσουμε κ. Κουράση. Πράγματι, με ψέματα δεν διοικείται ένας Δήμος. Ούτε κερδίζεται η εμπιστοσύνη των δημοτών. Εσείς άλλωστε είστε η ζωντανή απόδειξη γι’ αυτό, όπως έκριναν δυο φορές οι πολίτες του Χαλανδρίου, το 2014 και το 2019″.

Show More

Related Articles

Back to top button