ΠολιτισμόςΚινηματογράφοςΨυχαγωγίαΕιδήσεις

Τριανόν: “Χωρίς αναπνευστήρα” οι κινηματογράφοι…

«Μήπως τους τεράστιους χώρους μας να τους κάνουμε γήπεδα;» Με αρκετό “μαύρο” χιούμορ ο ιστορικός κινηματογράφος Τριανόν σε ανακοίνωσή του παρουσιάζει την ραγδαία οικονομική του πτώση φέτος σε σχέση με πέρσι, μη παραλείποντας να θίξει τα… παράλογα των καιρών και επισημαίνοντας καυστικά ότι οι κινηματογράφοι βιώνουν τις συνέπειες του Κορωνοϊού “με όλη τη συμπτωματολογία”.

Η ανακοίνωση του Τριανόν:

«Δεν είμαστε αυτοί που στεναχωριόμαστε και κλαίμε για το 30% της μάξιμουμ χωρητικότητας, δεν είμαστε αυτοί που βρισκόμαστε σε ένα κλίμα μισαλλοδοξίας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γιατί εκεί επιτρέπεται και σε εμάς όχι, αλλά την ώρα που σχολιάζουμε όλοι με τόσο χιούμορ τον παραλογισμό των μέτρων, «καθισμένος δεν κολλάει, μετά τις 12 κολλάει» και όλα τα συναφή, τα νούμερα του ελληνικού BOX OFFICE δεν αστειεύονται και μάλιστα καθόλου.

Νούμερα επίσημα όπως τα λαμβάνουμε από το ΕΚΚ

Αν κάνουμε και τις διαιρέσεις θα διαπιστώσουμε ότι

16138/322404 = 5%
13284/ 347469=3,8%

Για ποιο 30% μιλάμε; Το 30% του 5% ή μήπως ήταν κάποιος sold out αυτές τις ημέρες και χρειάστηκε να περικόψει κόσμο; Διότι το μήνυμα του 30% βγάζει μάτι, «μην πηγαίνετε κινηματογράφο».

Είμαστε σαφέστατα ο κλάδος που έχει υποστεί πλήρως τις συνέπειες του Κορωνοϊού με όλη τη συμπτωματολογία. Πυρετός (να ακούσουμε τα μέτρα από ανθρώπους που είναι εντελώς ανίδεοι με τον χώρο), έλλειψη οσμής και γεύσης (με τρομερούς περιορισμούς λειτουργίας των κυλικείων, έχει να σκάσει pop corn από την εποχή της λάσπης), ασφυξία και τώρα είμαστε σε καταστολή χωρίς αναπνευστήρα. Μήπως τους τεράστιους χώρους μας να τους κάνουμε γήπεδα;

Επιτέλους οι κινηματογράφοι άνοιξαν…

Αθήνα 21 Οκτ. 2020

Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ».

Show More

Related Articles

Back to top button