ΒριλήσσιαΔήμοιΕκπαίδευσηΕιδήσεις

Διαπολιτισμικά εργαστήρια αλληλεγγύης και εθελοντισμού για νέους από τον Δήμο Βριλησσίων

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Δήμου Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης με την HELLENIC YOUTH PARTICIPATION που αφορά του νέους από 14 ετών.

Το 2019 οι νέοι μας σχεδίασαν και υλοποίησαν μερικά απίστευτα workshops βασισμένα στην βιωματική μάθηση μαζί με τους ξένους εκπαιδευτές από Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία, Αγγλία!

Θέλοντας να συνεχίσει ο Δήμος Βριλησσίων  αυτή τη δημιουργική ομάδα η οποία διαμορφώθηκε πέρσι, επιθυμεί να προσκαλέσει ξανά νέους από 14 ετών και άνω στις συναντήσεις οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα κάθε 2 Σάββατα τον μήνα στον Δήμο Βριλησσίων.

Βασικός μας στόχος αποτελεί η ενδυνάμωση των νέων μέσα από δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης ώστε να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Τα Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού για νέους από 14 ετών πραγματοποιούνται στην Αγγλική Γλώσσα και είναι εντελώς δωρεάν!

 Ξεκινούν το Σάββατο 31/10/2020  και ώρα 15:00-17:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11, Βριλήσσια).

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-6135611

 

Show More

Related Articles

Back to top button