ΒριλήσσιαΠολιτική

Πόλεμος στην “γαλάζια πολυκατοικία” των Βριλησσίων

Ηχηρή παρέμβαση Επιτίμου Δημάρχου Νίκου Παπαδόπουλου, κατά Ντινόπουλου

Την ώρα που οι δημότες ζητούν να μάθουν για το μέλλον του Δήμου τους και τα προγράμματα των υποψηφίων, o Αργύρης Ντινόπουλος και ο Γιάννης Πισιμίσης, θέτουν ως βασικό θέμα προεκλογικής αντιπαράθεσης, το ποιος έχει την στήριξη της ΝΔ και ποιος έκανε… χειρότερο έργο στο παρελθόν.

Τα δυο στρατόπεδα,  φαίνεται να μιλούν πλέον, περισσότερο για να τους ακούσει ο Κ. Μητσοτάκης παρά οι δημότες. Άλλωστε, ξεκαθάρισαν και οι δυο ότι απευθύνονται αποκλειστικά σε «γαλάζιους» ψηφοφόρους με τις επιστολές που μοίρασαν σε όλη την πόλη και με τις οποίες ζητούσαν από τους «νεοδημοκράτες» να ψηφίσουν αυτούς «και την ΝΔ στις ευρωοεκλογές και εθνικές εκλογές».

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις δυο επιστολές, εξαπέλυσαν επίθεση ο ένας εναντίον του άλλου και καμία κριτική για το έργο του νυν Δημάρχου, Ξένου Μανιατογιάννη, παρά μόνο μια προσπάθεια πολιτικού χρωματισμού του από τον Α. Ντινόπουλου, στην προσπάθεια του να συσπειρώσει «δεξιούς» ψηφοφόρους.

Συνειρμοί… Νοβάρτις στα Βριλήσσια

Την ίδια στιγμή, έως και σκωπτικά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση μετά τυμπανουκρουσιών και δηλώσεων περί ευρύτερων συναινέσεων, της σύμπραξης του κ. Ντινόπουλου με πρώην αντιδήμαρχο της δεκαετίας του ’90 και μετέπειτα στενού συνεργάτη του (πρόσφατα κληθέντα ως ύποπτου για το Σκάνδαλο Νovartis) Ανδρέα Λοβέρδου, τον οποίο μάλιστα η πλευρά Ντινόπουλου εμφανίζει ως… επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Παρότι αναφέρεται σε συνδυασμό που δεν υπάρχει από το 2006 και τα περισσότερα από τα τότε στελέχη της στηρίζουν πλέον ανοιχτά τον κ. Μανιατογιάννη.

 

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ

Ηχηρή ήταν η εκ νέου παρέμβαση του Νέστορα της κεντροδεξιάς παράταξης στα Βριλήσσια,  επίτιμου Δημάρχου Νίκου Παπαδόπουλου,  ο οποίος με ανοιχτή επιστολή πήρε θέση κατά του Αργύρη Ντινόπουλου, καλώντας τον αφήσει τις εσωκομματικές έριδες και τον διχασμό, να πάψει να προσπαθεί να καρπωθεί την πατρότητα έργων του παρελθόντος αλλά και να ανακοινώσει… δυο βδομάδες πριν τις εκλογές το πρόγραμμα του.

Ο κ. Παπαδόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για τα έργα και ημέρες του κ. Ντινόπουλου ως δημάρχου, θυμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν εκείνος που ακύρωσε την αξιοποίηση της Ναυτικής Βάσης, ενώ αναφέρθηκε και στην διαμόρφωση του ΤΥΠΕΤ αλλά και στην ανάπλαση της πλατείας Αναλήψεως, κάνοντας λόγο για έργο που έγινε με πολύ υψηλό δανεισμό. Υπενθυμίζεται ότι ειδικά για την ανάπλαση της πλατείας, ο κ. Ντινόπουλος έχει δεχτεί κριτική για απευθείας ανάθεση ύψους 3 εκατ. ευρώ!

Είχε προηγηθεί, σφοδρότατη επίθεση του κ. Παπαδόπουλου  προς τον κ. Ντινόπουλο για τον οποίο είχε πει ότι «δεν έχει δουλέψει ποτέ για τα Βριλήσσια, αντίθετα τα Βριλήσσια έχουν δουλέψει για αυτόν».

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button