Πολιτική

Παραιτήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας

O βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔΘέμης Χειμάρας ανακοίνωσε την παραίτησή του. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε έστειλε επιστολή παραίτησης στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, παραδίδοντας την έδρα του.

Είναι μια εξέλιξη που επιχειρεί να βγάλει από την δύσκολη θέση το Μαξίμου που καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη παραβατική συμπεριφορά στελέχους του.

Ο Θέμης Χειμάρας, γίνεται ο τρίτος βουλευτής που βρίσκεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας από το 2019 και έπειτα. Πρώτος είχε ανοίξει την «πόρτα» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ ακολούθησε ο Ανδρέας Πάτσης. Αμφότεροι κράτησαν τις έδρες τους, σε αντίθεση με τον Θέμη Χειμάρα, ο οποίος παρέδωσε την έδρα του.

 

Τι αναφέρει στην επιστολή του:

“Στις εκλογές του 2019, οι πολίτες της Φθιώτιδας μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Βουλευτή, για να εργαστώ για τον τόπο μου, να υπηρετήσω την χώρα μου και να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί, για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας. Το ασυμβίβαστο που αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική μου δραστηριότητα και παρά το γεγονός ότι από τα στοιχεία που έχω προσκομίσει δεν προκύπτει αύξηση των πωλήσεων κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εγείρει ζητήματα.

Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω.

Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, προκειμένου να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και ζητώ συγνώμη από όσους άθελά μου στενοχώρησα. Δηλώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή”.

Show More

Related Articles

Back to top button