Βριλήσσια

«Οι κομματάρχες ξανάρχονται στα Βριλήσσια»

Επιστολές Ντινόπουλου και Πισιμίση προς τους κατοίκους, τους οποίους προσφωνούν «Νεοδημοκράτες» και τους καλούν να τους ψηφίσουν επειδή θα κυβερνήσει η ΝΔ.

Αποκαλυπτικές της πολιτικής νοοτροπίας και του κομματισμού που επιχειρούν να επαναφέρουν στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο, Α. Ντινόπουλος και Γ. Πισιμίσης, είναι οι επιστολές που μοίρασαν πόρτα-πόρτα στην πόλη.

Με τις επιστολές, οι δυο υποψήφιοι απευθύνονται προς τους Βριλησσιώτες και προσφωνώντας τους  ως «Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες», τους καλούν να ψηφίσουν με καθαρά κομματικά κριτήρια τόσο στις ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές όσο και στις δημοτικές, επιχειρώντας να φέρουν την κεντρική πολιτική αντιπαράθεση σε επίπεδο Δήμου και διαχωρίζοντας τους πολίτες ανάλογα με την πολιτική τους τοποθέτηση.

Επιπλέον, διαγκωνίζονται για το ποιος είναι ο εκλεκτός του κόμματος ενώ είναι  χαρακτηριστικό ότι αποφεύγουν να μιλήσουν για τα τοπικά ζητήματα των Βριλησσίων ή να ασκήσουν κριτική στην παρούσα δημοτική διοίκηση για το έργο της.

Στις επιστολές, οι κ.κ. Ντινόπουλος και Πισιμίσης, τονίζουν  μάλιστα με έμφαση και απόλυτη βεβαιότητα ότι «η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας», συνδέοντας την δική τους ανάδειξη στο τιμόνι του Δήμου με την διακυβέρνηση της χώρας από την ΝΔ, στην λογική «ψηφίστε μας γιατί θα βγει ο Μητσοτάκης».

Την αρχή έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος με επιστολή που μοίρασε σε κάθε σπίτι των Βριλησσίων, παρουσιάστηκε ως «στρατιώτης της ΝΔ», ζητώντας αφενός από τους δημότες να δώσουν αυτοδυναμία στην αξιωματική Αντιπολίτευση στις εθνικές εκλογές, αφετέρου να ψηφίσουν στις δημοτικές εκείνον ως «επίσημο» εκπρόσωπο του κόμματος, «για να μην χάσει πάλι τον Δήμο η ΝΔ, όπως το 2014».

ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Με την ίδια επιστολή ο πρώην υπουργός επιχειρεί να πείσει  ότι έχει «πάρει το χρίσμα από τον Μητσοτάκη». Παράλληλα, εξαπολύει σφοδρή επίθεση και προς το έτερο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στα Βριλήσσια, αυτό της Νέας Πνοής, με επικεφαλής τον Γιάννη Πισιμίση ο οποίος διαδέχτηκε τον πρώην Δήμαρχο και διάδοχο του κ. Ντινόπουλου, Κ. Ιωαννίδη, αποκαλώντας τους «ομάδα 18 ατόμων» και επιχειρώντας να τους εμφανίσει  ως «διασπαστές» της παράταξης που ο ίδιος, όπως αναφέρει, ίδρυσε.

Ακολούθησε ο κ. Πισιμίσης ο οποίος δυο μήνες μετά, τον Απρίλιο, μοίρασε κι αυτός στην πόλη ανάλογου ύφους επιστολή, με την οποία καλεί τους δημότες να τον ψηφίσουν, καθώς «η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει, για άλλη μια φορά σε κρίσιμη ιστορική στιγμή την διακυβέρνηση της πατρίδας μας» και υπογραμμίζοντας ότι η παράταξη της Νέας Πνοής που εκπροσωπεί «είναι εκείνη που διαχρονικά προασπίζει τις αρχές και την ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στα Βριλήσσια».

Σε αντίθεση με τον κ. Ντινόπουλο που υποστηρίζει ότι «έλαβε το χρίσμα», ο κ. Πισιμίσης επιχειρεί με την τετρασέλιδη επιστολή του να αποδομήσει τον ισχυρισμό του αντιπάλου του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «στηρίζεται τόσο από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ όσο και από την ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων», ενώ αναφέρει ότι στον συνδυασμό του συμμετέχουν ενεργά στελέχη της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button