Κοινωνία

Αυξάνονται ανησυχητικά τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Η βία μεταξύ ανηλίκων και τα περιστατικα παραβατικότητας απο ανήλικους τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν ανησυχητική έξαρση.

Ανήλικοι επιτίθενται σε ανηλίκους,με περιστατικά  ξυλοδαρμών αλλά και ληστείας έχουν σημειωθεί στα βόρεια προάστια.

Η πρωτοβουλία Κifissia Watch ανέλαβε να κάνει βόλτες-επιτήρησης στην περιχή της Κηφισιάς όπου συχνάζουν εφηβοι. Ο Κύρος Ασφής μιλώντας στην ΕΡΤ για την πρωτοβουλία πολιτών Kifissia Watch τόνισε ότι υπάρχει πλέον άμεση ανάγκη παρέμβασης για να μην έχουμε θύματα.

«Αυτό το οποίο έχουμε κάνει είναι μια πρωτοβουλία, όπου γονείς αλλά και πολίτες του Δήμου Κηφισιάς κάνουμε βόλτες σε σημεία όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ανηλίκων προκειμένου να ελέγξουμε αν υπάρχει κάποια παραβατικότητα και να ειδοποιήσουμε άμεσα την αστυνομία», είπε ο εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας ενώ πρόσθεσε πως δεν κάνουν παρέμβαση  αλλά όταν αντιληφθούν κάποιο περιστατικό  καλούν απευθείας την αστυνομία προκειμένου να επέμβει.Η ομάδα Kifissia Watch είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης και που έχει ως σκοπό την παρακολούθηση και αναφορά κακόβουλων και εγκληματικών ενεργειών στις αρμόδιες Αρχές».

Show More

Related Articles

Back to top button