Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Νίκη των Πολιτών: Μαζί με τον Γιάννη Σταθόπουλο ο Σπήλιος Γιόβας

Μαζί με τον Γιάννη Σταθόπουλο στην “Νίκη των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής θα βρίσκεται ο ελεύθερος επαγγελματίας, Σπήλιος Γιόβας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο επικεφαλής σε ανάρτησή του:

Καλωσορίζω, στην ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής τον ελεύθερο επαγγελματία ΣΠΗΛΙΟ ΓΙΟΒΑ.

Ο Σπήλιος, πατέρας μιας κόρης, γεννήθηκε στο Αίγιο, όπου και εργάσθηκε στον χώρο της εστίασης επί πολλά χρόνια και παράλληλα υπήρξε ποδοσφαιριστής με τελευταία ομάδα που έπαιξε, την Παναχαϊκή.

Ο Σπήλιος έγινε κάτοικος Αγίας Παρασκευής το 2010 και τα τελευταία οκτώ χρόνια διατηρεί κατάστημα κρεπερί – καφέ στην οδό Αγίας Τριάδος.

Από διετίας, μάλιστα, είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Αγίας Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ με θέληση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του κλάδου.

«Η ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Γ. Σταθόπουλος νοιάζονται πραγματικά την πόλη μας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να πορευτώ μαζί τους» μας δήλωσε ο Σπήλιος και εμείς χαιρόμαστε ειλικρινά για την επιλογή και τον αυθορμητισμό του.

ΥΓ: Η «Τρίλιζα» ήταν βασικό στέκι του Νικόλα Σόβολου που μας αποχαιρέτησε χθες. Όλες τις μέρες της περιπέτειας του ο Σπήλιος ρώταγε και αγωνιούσε.

Γιάννης Σταθόπουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Show More

Related Articles

Back to top button