Γερακας-ΠαλλήνηΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Ο Δήμος Παλλήνης στηρίζει τα νοικοκυριά – Δωρεάν διανομή καυσόξυλων

Τι αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Παλλήνης στηρίζει τα νοικοκυριά στην αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους θέρμανσης λόγω της ενεργειακής κρίσης και μετά από Απόφαση του Δημάρχου, Θανάση Ζούτσου, προχωρά στη δωρεάν διανομή καυσόξυλων στους μόνιμους κάτοικους.

Προτεραιότητα θα δοθεί στα ευάλωτα νοικοκυριά που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης καθώς και στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Η ποσότητα που θα διατεθεί θα είναι περιορισμένη (χονδρικά, όση ποσότητα χωράει το «πορτ μπαγκάζ» ενός συμβατικού, επιβατικού ΙΧ) και αυτό θα ισχύσει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της υπάρχουσας ξυλείας, που προέρχεται από τα έργα καθαρισμού της Υπηρεσίας Πρασίνου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση pallinixylia@gmail.com, γράφοντας όνομα και τηλέφωνο. Η Υπηρεσία Πρασίνου θα επικοινωνήσει με τους αιτούντες για τον ορισμό ραντεβού παραλαβής της ξυλείας.

Πριν την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη αποδεικτικού (λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ) μόνιμης κατοικίας στον Δήμο Παλλήνης. 

Show More

Related Articles

Back to top button