Πολιτική

Α. Τσιπρας στην Αγ. Παρασκευή: “Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο Κράτος”

«Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία. Αυτή είναι η δέσμευση μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών και στελεχών σε κεντρικό καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι νικητής στις κάλπες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21η Μαΐου σημαίνει ότι θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών».

Μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει στην κοινωνία δικαιοσύνη», υπογραμμίζοντας ότι «αυτό σημαίνει τέσσερα πράγματα, δηλαδή την αύξηση των μισθών, τη μείωση των τιμών, τη ρύθμιση των χρεών αλλά και ένα ισχυρό, δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε ότι «πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21η Μαΐου σημαίνει ότι θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών».

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς ότι «έχουν επιδοθεί σε κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού» γιατί «θέλουν να αποφύγουν τη συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας».

 

”V” βίντεο: https://fb.watch/jDXxUAHNij/

 

Show More

Related Articles

Back to top button