ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

Κολωνός: Στον Εισαγγελέα οι επτά νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή οδηγήθηκαν οι επτά νέοι συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις Αρχές, ύστερα από την καταγγελία που έκανε για επίθεση σε βάρος της, όπου αναφέρθηκε σε περισσότερα από 10 επιπλέον άτομα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά και η Αστυνομία ταυτοποίησε επιπλέον οκτώ άτομα και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Ανοίγει νέα δικογραφία για την υπόθεση

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της Ανάκρισης για τον πρώτο κύκλο κατηγορουμένων και την έκδοση των επτά νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανοίγει και δεύτερη δικογραφία για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης.

Για την υπόθεση κρίθηκε, εξαιτίας του ορίου του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση που “τρέχει” ήδη για όσους είναι προσωρινά κρατούμενοι, ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Ωστόσο, δεν κλείνει και η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Πηγή: www.rosa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button