ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Hellenic Train: Έκτακτα δρομολόγια ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Σε έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας ενόψει του επερχόμενου τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, καθώς και επιπλέον λεωφορεία στη γραμμή Κιάτο-Πάτρα-Κιάτο, προχωρά η Hellenic Train.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το πατρινό καρναβάλι και της Καθαράς Δευτέρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την Αχαϊκή Πρωτεύουσα, ενισχύει σημαντικά τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας και Πάτρας, με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων, από 23 έως 28.02.2023.

Παράλληλα, για την ίδια χρονική περίοδο ενισχύεται με επιπλέον λεωφορεία η γραμμή Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν άμεσα στα λεωφορεία της Hellenic Train, με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα οικονομικά και με ασφάλεια ώστε να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Τέλος, το τριήμερο της Κ. Δευτέρας ενεργοποιούνται έκτακτα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό.

Περισσότερες πληροφορίες για το επιβατικό κοινό στον ιστότοπο της Hellenic Train.

Show More

Related Articles

Back to top button