ΒιβλίοΝέαΕιδήσεις

Κώστας Τσαγκαράκης: Παρουσίασε το βιβλίο του για τη Νέα Ιωνία ο συγγραφέας

Το βιβλίο του με τίτλο «Ήθη και Έθιμα της Νέας ΙωνίαςΗ ιστορία της πόλης μας μέσα από τις αφηγήσεις των κατοίκων της. Θεσμοί, συνήθειες, σύλλογοι, φορείς, εργοστάσια, πολιτιστικά… – Νέα Ιωνία: Όμορφη πόλη, βαθιές οι ρίζες της, μεγάλη η ιστορία της…» παρουσίασε ο συγγραφέας Κώστας Τσαγκαράκης στη Νέα Ιωνία.

Η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση δήλωσε:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ακούραστο “εργάτη” της πόλης μας τον κύριο Κώστα Τσαγκαράκη ο οποίος άοκνα και ανιδιοτελώς προσφέρει τόσο στον αθλητισμό, όσο και στον πολιτισμό της Νέας Ιωνίας μας.

Με αυτό το ιστορικό πόνημα που συμπυκνώνει την ιστορία και τις παραδόσεις της πόλης μας και των ανθρώπων της, έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα πολύτιμο κεφάλαιο που αξίζει να κοσμεί τη βιβλιοθήκη κάθε Ιωνιώτη και κάθε Ιωνιώτισσας, ιδίως φέτος που τιμούμε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της πόλης μας.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον συνάδελφο πολιτικό μηχανικό ΕΜΠ και πρώην γενικό διευθυντή του ΕΟΤ Κωνσταντίνο Κατσιγιάννη, στον εκλεκτό ποιητή ποιητή, καθηγητή ΕΚΠΑ Ξάνθο Μαϊντά και στον αγαπητό εκπαιδευτικό Αθανάσιο Ραφτόπουλο για τις ιστορικές αναφορές τους και την παρουσίαση άγνωστων πτυχών της αγαπημένης μας Νέας Ιωνίας».

Show More

Related Articles

Back to top button