Αυτοδιοικητικές εκλογέςΠολιτικήΝέα

Debate για τον Δήμο της Αθήνας στην ΕΡΤ μετά απο πρόταση του Χάρη Δούκα

Αποδέχτηκε την πρόταση ο Κώστας Μπακογιάννης

 

Αποδέχεται την πρόταση του Χάρη Δούκα για διεξαγωγή debate στη δημόσια τηλεόραση ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, o κ. Μπακογιάννης σημειώνει: «Αναγνωρίζοντας ότι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί το μοναδικό θεσμικό βήμα για τη διεξαγωγή ενός συντεταγμένου διαλόγου ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τις αρχές της Δημοκρατίας, παρακαλώ θεωρείστε αυτονόητη τη συμμετοχή μου. Η ξεκάθαρη παράθεση των προγραμμάτων και η σύγκριση των θέσεων όλων μας στο πλαίσιο ενός debate, μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους δημότες».

Νωρίτερα ο Χάρης Δούκας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, ήταν αυτός που πρότεινε τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

« Aξιότιμε κ. Ζούλα,

ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προτείνω τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας».

 

Show More

Related Articles

Back to top button