ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Έτσι αποχαιρέτησε τη Ζ.Κουβαρά ο Αλ.Μαυραγάνης – “Έβλεπε, εκτιμούσε και βοηθούσε πάντα τους ανθρώπους, δεν θα σε ξεχάσουμε”

Τεράστια θλίψη σε όλη την κοινωνία των Βριλησσίων προκάλεσε η απώλεια της Ζωής Κουβαρά, μιας γυναίκας που προσέφερε πολλά στην πόλη, μέσα από από αρκετές και σημαντικές δράσεις.

Πλήθος ανθρώπων έσπευσαν να γράψουν ένα όμορφο μήνυμα για να την αποχαιρετήσουν, με την κηδεία της να πραγματοποιείται την Τετάρτη (17/5) στην εκκλησία της Ανάληψης.

Το δικό του “αντίο” στη Ζωή Κουβαρά είπε και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης.

Όσα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Η Ζωή Κουβαρά υπήρξε ένας γλυκός άνθρωπος της κοινωνίας των Βριλησσίων. Υπήρξε και ενεργό πολιτικό ον μέχρι την τελευταία μέρα, κυριολεκτικά. Υπήρξε κι ένα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, επί 12ετία μέχρι το 2014 δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη για την κοινωνική πολιτική του Δήμου Βριλησσίων, πουυ ξεκίνησε και πρώτοαναπτύχθηκε στα χέρια της. Ανεξάρτητα από την αγάπη της για τον πολιτικό της χώρο, πάνω από όλα ήταν στρατιώτης της πόλης. Από μικράκι στο ταβερνάκι του πατέρα της, μέχρι την επαγγελματική της ανάδειξη ως υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, επί έτη αιρετή προισταμένη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, κι έπειτα από το σπίτι-τηλεφωνικό κέντρο-«στρατηγείο» οργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων της «Παναθηναικής» (και όχι μόνο) και έντονων πολιτικών ζυμώσεων, υπήρξε η ίδια χαρακτηριστική Βριλησσιώτισσα και αγάπησε τα Βριλήσσια και ιδίως τους ανθρώπους τους όσοι λίγοι.

Έβλεπε και εκτιμούσε τον άνθρωπο άσχετα από την πολιτική του προέλευση. Ήθελε να βοηθήσει όποιον βρισκόταν σε ανάγκη ή χρειαζόταν κάτι και το έκανε ανυστερόβουλα, κι αυτό φάνηκε ακόμα πιο καθαρά μετά την αποχώρηση της από τα κοινά. Δεν σταμάτησε ποτέ να παρεμβαίνει για τόσο κόσμο και τόσα θέματα, χωρίς κανένα όφελος, ακόμα κι όταν η υγεία της είχε κλονιστεί και δεν της το επέτρεπε όπως στο παρελθόν. 

Ζωή, υπήρξες ένα ζωντανό κύτταρο της ζωής της πόλης μας και θα μας λείψεις πολύ, δεν θα σε ξεχάσουμε. Το έργο σου αλλά και το οξύ χιούμορ σου για πρόσωπα και καταστάσεις θα υπογραμμίζει το στίγμα σου και θα τονίζει την απουσία σου.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους της”.

Show More

Related Articles

Back to top button