ΠολιτικήΔήμοιΔημοτικάΠεντέληΕιδήσεις

Σε αστυνομικό κλοιό το Δημαρχείο Πεντέλης χθες – Αντιδράσεις για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας

Σε αστυνομικό κλοιό βρισκόταν το δημαρχείο Πεντέλης χτες καθώς από το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουνίου είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι του Δήμου, με σκοπό να αποτρέψουν τη σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα επικύρωνε τα πρακτικά των αποφάσεων για την ιδιωτικοποίηση μέρους των υπηρεσιών Καθαριότητας.

Σημειώνεται ότι η Οικονομική Επιτροπή επιχείρησε να συνεδριάσει και προχθές το πρωί, αλλά και πάλι η παρέμβαση των εργαζομένων οδήγησε σε ματαίωση της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά κάλεσε τους εργαζόμενους στο γραφείο της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και επικεφαλής των λοιπών δημοτικών παρατάξεων, και τους ενημέρωσε ότι αναβάλλεται και η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τονίζοντας, ωστόσο, όπως μάθαμε, ότι είναι «αντιδημοκρατικό» να εμποδίζεται η σύγκληση των επιτροπών του Δήμου. Αυτή της τη δήλωση επικύρωσε και με επίσημη ανακοίνωσή της. Την ανακοίνωσή της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, Σπύρος Κωνσταντάς υποστήριξε ότι ο Δήμος «ψάχνει δουλεμπόρους» για τον τομέα Καθαριότητας και «παίζει με το ψωμί των εργαζομένων».

Τόνισε δε ότι η παράταξή του, αλλά και οι συνδικαλιστικοί φορείς της Αυτοδιοίκησης, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας στον Δήμο Πεντέλης.

Για τις δηλώσεις της Δημάρχου Πεντέλης  κ. Δήμητρας Κεχαγιά δείτε ΕΔΩ

Για τις δηλώσεις του πρώην Δημαρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου Καψάλη σχετικά δείτε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: enypografa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button