Αγία ΠαρασκευήΠεριβάλλον

Προχωρά και η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου

Τρία έργα αναπλάσεων από την αρχή του χρόνου, στην Αγία Παρασκευή

Μετά την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας η οποία ήδη βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης αλλά και την ανάπλαση της Αιγαίου Πελάγους, προχωρά από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής και το αντίστοιχο για την δεύτερη μεγάλη πλατεία της πόλης, αυτή του Αγίου Ιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος είναι έτοιμος να δημοπρατήσει το έργο και το μόνο που εκκρεμεί είναι η τυπική έγκριση από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Περιβάλλοντος. Αναμένεται ότι ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τον Μάιο. Το κόστος των έργων αναμένεται να φτάσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Είναι η τρίτη μεγάλη ανάπλαση που θα δημοπρατηθεί στην Αγια Παρασκευή απο την αρχή του χρόνου, μετά το έργο για την κεντρική πλατεία, κόστους 850.000 ευρώ περίπου που θα αλλάξει δραστικά την μορφή της καθώς και την ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους που δημοπρατήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου με προυπολογισμό 1,3 εκ. ευρώ. Το πακέτο των μεγάλων αναπλάσεων στην πόλη, θα κλείσει η δημοπράτηση του διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την Βίλα Ιόλα, η οποία αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button