Βριλήσσια

Παρακρατική επίθεση στο Χαλάνδρι;

Άγνωστοι διέρηξαν το κεντρικό ΚΕΠ και κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους. «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Η νύχτα θα ηττηθεί» είπε ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.

Ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμού σε δημοτικό χώρο στο Χαλάνδρι σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2019.

Αυτή τη φορά, στόχος ήταν το κεντρικό ΚΕΠ και το κτίριο του παλιού Δημαρχείου. Άγνωστοι εισέβαλλαν στον χώρο και προχώρησαν σε καταστροφές στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στα αρχεία πρακτικών των συνεδριάσεων και στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου.

Το νέο περιστατικό έρχεται –κι αυτό- σε μια περίοδο ιδιαίτερης όξυνσης της πολιτικής αντιπαράθεσης στο Χαλάνδρι.

Με ανάρτηση  του στα social media, ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος έκανε λόγο για «παρακρατικές μεθόδους» ενώ συνέδεσε την επίθεση με τις καταστροφές που έγιναν στο θέατρο Ρεματιάς το 2015, στις παιδικές χαρές που είχαν μόλις ανακατασκευαστεί το 2016 και τον χριστουγεννιατικο φωτισμό της πόλης το 2017.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρούσσος έγραψε τα εξής:

«Κάποιοι φαίνεται ενοχλούνται παρά πολύ από τις εργασίες ανακαίνισης του κεντρικού ΚΕΠ και του κτιρίου του παλαιού δημαρχείου. Ετσι κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,στα αρχεία πρακτικών των συνεδριάσεων και στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Όσοι πιστεύουν ότι με παρόμοιες παρακρατικές μεθόδους θα εμποδίσουν την αναβάθμιση της λειτουργίας του δήμου, λάθος εκτιμήσεις κάνουν. Το δοκίμασαν καίγοντας το θέατρο της Ρεματιάς το 2015,καταστρέφοντας τις αναβαθμισμένες παιδικές χαρές το 2016 και τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό της πόλης το 2017.Δεν πρόκειται να τους φοβηθούμε. Η πόλη αλλάζει γοργά,η νύχτα θα ηττηθεί.»

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button