ΒριλήσσιαΠολιτική

“Πάει” για βουλευτής ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξ.Μανιατογιάννης

Την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βριλήσσιων, Ξένος Μανιατογιάννης, επιβεβαιώνοντας τη σχετική φημολογία του τελευταίου διαστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μανιατογιάννης θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο τομέα της Αθήνας.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος και ακολουθεί παρακάτω η δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“-Έχοντας διανύσει μια πορεία πάνω από 25 χρόνια ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχοντας ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία από τη θέση του Δημάρχου, όπου πιστεύω ότι υπηρέτησα με ηθική και με αποτελεσματικότητα τους στόχους, για τους οποίους είχα δεσμευτεί και έπραξα το καλύτερο για την πόλη και τους ανθρώπους της, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος και ν’ ανοίξει ένας άλλος.

-Παραδίδοντας ένα βιώσιμο και καλά οργανωμένο Δήμο, ευελπιστώ και εύχομαι η επόμενη διοίκηση να συνεχίσει να αποδίδει με συνέπεια και έργο και να συνεχίσει την πρόοδο και την ανάπτυξη στην πόλη.

-Όσον αφορά στα επόμενα βήματά μου, με παρακαταθήκη την αυτοδιοικητική μου εμπειρία και την επαφή – επικοινωνία με την κοινωνία θα προσφέρω στην προσπάθεια ανάτασης της κοινωνίας μας σε μια σειρά θεμάτων που σήμερα επισκιάζονται, είτε από πολιτικές υπέρ των ολίγων, είτε από λαϊκισμούς που προκαλούν μόνο εντυπωσιασμούς, αφού επί της ουσίας δε λύνουν τα προβλήματα.

-Η κοινωνία μας χρειάζεται λύσεις με δικαιοσύνη, θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών και της διαφάνειας, ώστε να δημιουργήσουμε πραγματικές προσδοκίες – συνθήκες στους πολίτες για ευημερία και διέξοδο από το περιβάλλον «ανθρωποφαγίας» που τεχνηέντως καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια, επικίνδυνα, στη χώρα μας.

-Η αυτοδιοίκηση αποτέλεσε για μένα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Σ’ αυτό το ταξίδι έζησα μεγάλες χαρές, πήρα μεγάλη αγάπη από τους συνδημότες μου, αλλά και δύσκολες στιγμές που όχι μόνο δε με ανάγκασαν να το βάλω κάτω, αλλά με ατσάλωσαν να συνεχίσω για την επίλυσή τους. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση, γιατί όλα αυτά τα χρόνια προσέφερα ακομμάτιστα, χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις, με δικαιοσύνη και καθαρές λύσεις, κάτι το οποίο προφανώς έγινε συνείδηση στην πόλη, αφού μου το επιβεβαίωσε με την εντολή της ξανά το 2019″.

Show More

Related Articles

Back to top button