ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Δήμος Βριλησσίων: Συνεδριάζει για πρώτη φορά μέσα στο 2023 το ΔΣ

Η 1η για το 2023 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων (Κισσάβου 11) και με τηλεδιάσκεψη με χρήση της εφαρμογής e-presence (μεικτή συνεδρίαση) την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:30.

Τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : «Έκδοση Ψηφίσματος» Αίτημα Πρόοδος στα Βριλήσσια, Συζήτηση Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

ΘΕΜΑ 2ο : «Έκδοση Ψηφίσματος» Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της μετεγκατάστασης του καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι

ΘΕΜΑ 3ο : Μέτρα περιορισμού εξάπλωσης ξυλοφάγου εντόμου

ΘΕΜΑ 4ο : Σύνταξη Ετήσιας Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2022 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βριλησσίων

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή και συντήρηση υδατόπυργου και κλειστού γυμναστηρίου»

ΘΕΜΑ  6ο : «Εισήγηση για λήψη απόφασης για υποβολή γνώμης του Δήμου Βριλησσίων στο Υπουργείο Οικονομικών για μείωση των τιμών ζώνης εντός των ορίων του Δήμου Βριλησσίων για τον προσδιορισμό της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων και επαναφορά των ισχυουσών πριν την 01.01.2022 τιμών ζώνης»

ΘΕΜΑ  7ο : Εισήγηση για λήψη απόφασης για: α) την έγκριση προσκύρωσης δημοτικής εκτάσεως επιφανείας 30,00 τ.μ. που εμπίπτει στο γεωτεμάχιο με ΚΑΕΚ 05035 ΕΚ 00004/0/0 στο ακίνητο με ΚΑΕΚ 050350313007/0/0 του Ο.Τ. 199 του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Δήμου Βριλησσίων στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Αναγεννήσεως και εκκίνησης της διαδικασίας καθορισμού τιμής μονάδος αποζημίωσης για την προσκυρούμενη έκταση και β) τον καθορισμό του έργου της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων.

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση υποβολής αιτήματος στην ΕΥΔΕ ΥΠ.ΕΣ. για απένταξη της προμήθειας με τίτλο «ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης δικτύου ύδρευσης και αντλιοστασίων του δήμου Βριλησσίων» από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να μεταφερθεί στο Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», στον άξονα προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ), ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση»

ΘΕΜΑ 9ο : Ένταξη του Δήμου Βριλησσίων στο Μνημόνιο Συνεργασίας των Ελληνικών Πόλεων για τη  δράση «100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις έως το 2030»

Show More

Related Articles

Back to top button