ΤέχνεςΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Ξεκίνησαν τα ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα χορού του Πολιτιστικού Κέντρου του Δ. Αμαρουσίου

Σε συνέχεια των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου προς τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκο Πέππα όσο αφορά τις διαδικτυακές δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου για το 2021, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει για τα πρώτα «ανοικτά» μαθήματα χορού (latin, ballet, tribal) και κοινοποιεί video από τα μαθήματα αυτά για τους ενδιαφερόμενους.

Τα μαθήματα χορού, που μέχρι στιγμής διεξάγονται με τη μορφή τηλεδιάσκεψης για τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, γίνονται και «ανοικτά» προκειμένου περισσότεροι Μαρουσιώτες να γνωρίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες της ΚΕΔΑ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου για το θέμα αυτό δηλώνει: «Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη αφενός για ψυχαγωγία και αφετέρου για εκπαίδευση. Όσο η πανδημία επιβάλλει την κοινωνική απόσταση, εμείς μέσω διαδικτύου θα προσπαθούμε με ειδικές δράσεις να κρατούμε τους συμπολίτες μας ενωμένους και ενεργούς».

 Βίντεο:

https://www.facebook.com/watch/?v=482095189449981

https://www.facebook.com/watch/?v=245807810476735

https://www.facebook.com/watch/?v=745986762998510

Οι διαδικτυακές πολιτιστικές δράσεις  του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιούνται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

Show More

Related Articles

Back to top button