ΥγείαΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

«Η γνώση σώζει ζωές»: Σεμινάριο Α’ βοηθειών από τον Δήμο Αμαρουσίου

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 11.00 διαδικτυακά

Διαδικτυακό σεμινάριο Α’  βοηθειών οργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου το ερχόμενο Σάββατο σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

“Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές»που διοργανώνεται το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:00-13:30 από το  Τμήμα Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), και θα λάβουν και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Την εποπτεία και επίβλεψη του σεμιναρίου έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Στέφανος Τσιπουράκης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή το σεμινάριο δηλώνει: «Πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχή αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών είναι η εκπαίδευση και η ετοιμότητα. Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας έχει επανειλημμένως αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αλλά και να εκπαιδεύσει τους πολίτες να παρέχουν πρώτες βοήθειες και να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο σε μία κρίσιμη στιγμή. Εγκαινιάζουμε τον κύκλο σχετικών σεμιναρίων για το 2021 με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, γνώση απαραίτητη για κάθε πολίτη».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το διαδικτυακό σεμινάριο απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2132038352 Κα Σκίτσα Β. – 2132038350 Κα Βασιλειάδου Μ.”

Show More

Related Articles

Back to top button