Χαλάνδρι

Ξεκίνησαν τα έργα ομβρίων στο Κάτω Χαλάνδρι – Νέο έργο σε Πολύδροσο και Λεωφ. Πεντέλης

 

Μπήκαν μπροστά” τα έργα κατασκευής αγωγών ομβρίων στο Κάτω Χαλάνδρι μετά την ολοκλήρωση των έργων στην Τούφα ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για να μπει σε φάση υλοποίησης και νέο έργο στο Πολύδροσο και στην Λεωφόρο Πεντέλης, αξίας 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα έργα στο Κάτω Χαλάνδρι έχουν ήδη ξεκινήσει επί της οδού Αριστοτέλους και εντάσσονται στο πλαίσιο του συνολικού μεγάλου έργου ομβρίων που υλοποιεί ο Δήμος Χαλανδρίου από τον περασμένο Απρίλιο σε μήκος 4,6 χιλιομέτρων σε 38 δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μήκος έργο ομβρίων που εκτελείται στο Χαλάνδρι την τελευταία 30ετία. Αφορά σε δρόμους του κέντρου, της Τούφας, του Κάτω Χαλανδρίου και της Αγίας Βαρβάρας με μελέτες που εκπονήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα, ο Δήμος ενημερώνει ότι η τεχνική υπηρεσία του δήμου ολοκλήρωσε τις μελέτες,εξασφάλισε όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις,και έχει ήδη υποβάλλει προς χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Αττικής και δεύτερο έργο ομβρίων στην περιοχή του Πολυδρόσου και της λεωφόρου Πεντέλης αξίας (προ δημοπράτησης) 6.500.000 ευρώ.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button