Αυτοδιοικητικές εκλογέςΒριλήσσια

Κρυφή ατζέντα Πισιμίση-Χρηστάκη για εργαζόμενους;

Πότε λένε αλήθεια στους πολίτες οι κ.κ. Πισιμίσης και Χρηστάκης; Όταν μιλάνε σε φιλικό ακροατήριο ή όταν ψηφίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Αν κρίνουμε πάντως από τη στάση τους στο θέμα των εργαζομένων του Δήμου, τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι άλλα λένε στις κλειστές προεκλογικές συγκεντρώσεις τους κι άλλα δημοσίως και θεσμικά, προκαλώντας εύλογη καχυποψία για το πόσο φανερή είναι τελικά η προεκλογική τους ατζέντα.

Την περασμένη εβδομάδα, σε συγκέντρωση φίλων της παράταξης, ο κ. Χρηστάκης, χειροκροτούμενος από τον Γ. Πισιμίση, επιτέθηκε στους συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου κατηγορώντας τους ότι «οι μισοί από αυτούς κάθονται στο σπίτι τους και πληρώνονται»  και υποσχέθηκε ότι αν κερδίσουν τις εκλογές «θα μπει τάξη» στο συνολο των εργαζομένων.

Αυτή η αναφορά βέβαια δεν εμπόδισε τους κ.κ. Πισιμίση και Χρηστάκη λίγο μετά να ψηφίσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση που υπεβαλε ο Δήμος να στηρίξει τους συμβασιούχους του.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου κρίνεται η τύχη τους το Δικαστήριο. Οι περισσότερες δημοτικές παρατάξεις είναι δίπλα τους. Τι στάση θα κρατήσουν άραγε αυτή τη φορά οι κ. κ. Πισιμίσης και Χρηστάκης;

Show More

Related Articles

Back to top button