Βριλήσσια

Κλιμακώνεται ο “πόλεμος” στην δεξιά των Βριλησσίων

Με τον Ντινόπουλο η Χρυσοπούλου

Νέο επεισόδιο στην “εμφύλια σύρραξη” της δεξιάς παράταξης των Βριλησσίων. Η Κατερίνα Χρυσοπούλου ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Πνοής και στενός συνεργάτης επί χρόνια του πρώην Δημάρχου, Κώστα Ιωαννίδη ανακοίνωσε τελικώς την προσχώρηση της στον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου.

Η κα Χρυσοπούλου είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από την Νέα Πνοή λίγο μετά την τοποθέτηση του Γ. Πισιμίση ως επικεφαλής του συνδυασμού και διάδοχος του Κ. Ιωαννίδη, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις της “στην στρατηγική και λειτουργία του Συνδυασμού”.

Ακολουθεί η επιστολή της κας Χρυσοπούλου με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφίοτητα της με τον συδνασμό του κ. Ντινόπουλου

*Γιατί ο Δήμος Βριλησσίων, είναι το σπίτι μου*

Ο πρώτος κύκλος για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου 2019 κλείνει σήμερα για εμένα.
Ένας κύκλος 8 μηνών, όπου θεώρησα ευθύνη και υποχρέωσή μου να εκφράσω την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου για ΕΝΟΤΗΤΑ της παράταξης μας και να κρατήσω τις αποστάσεις μου από τη στρατηγική και τη λειτουργία του Συνδυασμού στον οποίο ανήκα.

Σε μια εποχή όπου η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται από την πολύχρονη οικονομική κρίση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να επιτελέσει ένα δύσκολο έργο με λιγότερους πόρους και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη των προσδοκιών των συμπολιτών μας, πράγμα που θα διαφανεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η απαράβατη για εμένα αρχή της ενότητας της παράταξής μας, αποτελεί πλέον πρώτιστη προτεραιότητα. Ανεξάρτητα από προσωπικές φιλοδοξίες και αντιρρήσεις, καθήκον μου είναι το Καλό του Δήμου μας, τον οποίο υπηρετώ με συνέπεια και αφοσίωση, επί 15 ολόκληρα χρόνια.
Στις εκλογές του Μαϊου θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη Δημοτική Αρχή. Και όλοι οφείλουμε να πάρουμε καθαρή θέση ως προς τα χαρακτηριστικά της.

Έτσι, από σήμερα ανοίγει για εμένα ένας νέος κύκλος.
Με απόλυτη γνώση και ευθύνη και έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μου, εκτιμώ ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο χρειαζόμαστε ένα Δήμαρχο, γνώστη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εμπειρία στον τρόπο λειτουργίας της Κεντρικής εξουσίας και της Περιφέρειας. Ένα Δήμαρχο χωρίς ιδεοληψίες και με διακριτή πολιτική αναφορά.
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένες τις υποψηφιότητες που υπάρχουν, εκτιμώ ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Καλώ, λοιπόν, όσους έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε την ευημερία της πόλης μας πάνω ακόμα και από τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των επόμενων εκλογών. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας δεν διατηρεί τις απόψεις του για το παρελθόν ή ότι όλοι συμφωνούμε σε όλα με όλους. Σημαίνει όμως ότι κατανοούμε το σημερινό περιβάλλον και τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.
Αυτή είναι η προσωπική μου θέση και αυτή θα υπηρετήσω με συνέπεια και σοβαρότητα, όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια.

Στις επόμενες εκλογές του Μαϊου θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου.
Γιατί για κάποιους από εμάς ο Δήμος Βριλησσίων ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι μας.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button