Βριλήσσια

Κάλεσμα Μανιατογιάννη σε κινητοποίηση για τα σπίτια την Τετάρτη 12/12

Σε νέα συγκέντρωση – κινητοποίηση όλων των πολιτών και φορέων των Βριλησσίων, κατά των διεκδικήσεων ακινήτων απο το δημόσιο, καλεί για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 5 το απόγευμα, στην Πλατεία Αναλήψεως, ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης και η Επιτροπή Αγώνα.

Η κινητοποίηση έρχεται ως συνέχεια της πρώτης συνάντησης-ενημέρωσης που έκανε ο κ. Μανιατογιάννης στους θιγόμενους πολίτες, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 όπου δήλωσε ότι θα συνεχίσει μέχρι την δικαίωση, τον αγώνα για να ανατραπεί η απόφαση και προς αυτό, θα καταθέσει πρόταση τροπολογίας στα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Προηγουμένως, ο κ. Μανιατογιάννης με ένα “μπαράζ” συναντήσεων με αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και συνεντεύξεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ανέδειξε το θέμα και ζήτησε  από το Δημόσιο να παραιτηθεί κάθε “παράλογης και μη νόμιμης αξίωσης” καθώς “τα Βριλήσσια έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως εδώ και πάνω από 30 χρόνια” και “οι δημότες κατέχουν νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας, έχουν εγγράψει τις περιουσίες τους στο Κτηματολόγιο κι έχουν πληρώσει για αυτά φόρους” ενώ  προανήγγειλε την υποβολή πρότασης τροπολογίας ώστε να επιλυθεί συνολικά το πρόβλημα το οποίο αφορά κι άλλους Δήμους.

Ο Δήμαρχος έθετε με έμφαση το ζήτημα και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, τονίζοντας την ανάγκη να αναδειχθεί το ζήτημα απο το σύνολο των φορέων της Αυτοδιοίκησης.

(φωτό απο την πρώτη συνάντηση – ενημέρωση)

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button