ΔήμοιΠεντέληΝέα

Δήμος Πεντέλης: Παραδόθηκε η ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων

Ανακαινισμένη η αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Πεντέλης άνοιξε τις πόρτες της χθες και φιλοξένησε μία παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την παιδική χορωδία του Δήμου, υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου Κατερίνας Παπακωνσταντίνου, τη θεατρική παράσταση «Πού ζει ο Αϊ Βασίλης;» με ζωντανή μουσική και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, ενώ στο κλείσιμο προσφέρθηκαν δώρα στα μικρά παιδιά.

Η αναβάθμιση της αίθουσας ήταν αναγκαία διότι δεν είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες σε αυτή κατά τα τελευταία χρόνια.

Οι κυριότερες παρεμβάσεις που έγιναν ήταν:

Πλήρης αναβάθμιση της σκηνής, τοποθέτηση χωρισμάτων για δημιουργία παρασκηνίων και τοποθέτηση κουρτίνας σκηνής με ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης
Τοποθέτηση νέας οροφής
Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
Τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων και φωτισμός σκηνής
Τοποθέτηση νέας ηχητικής εγκατάστασης και εγκατάστασης προβολής
Βάψιμο αίθουσας και επιχρίσματα
Νέος εξοπλισμός της αίθουσας (καρέκλες, αναλόγιο κλπ)
Τοποθέτηση νέων κουρτινών περιμετρικά
Τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού και πυρασφάλειας
Το κόστος του έργου ανήλθε στο ποσό των 56.370,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από πόρους του Δήμου Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε: «Σήμερα, στην Πεντέλη μας, χαιρόμαστε ένα αναγκαίο έργο που το είχαμε προγραμματίσει να γίνει, ένα έργο που το άξιζε η περιοχή και το ήθελαν οι συνδημότες μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε προς χρήση μια σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων, έναν χώρο που αναβαθμίζει την ποιότητα εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό: έναν Δήμο σύγχρονο και φιλικό στο δημότη».

Show More

Related Articles

Back to top button