Αγία Παρασκευή

Επιστροφή Βασ. Ζορμπά στην Αγ. Παρασκευή

Γ. Σταθόπουλος: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα

Στη θέση του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής, επιστρέφει ο Βασίλης Ζορμπάς που επικράτησε του Γιάννη Σταθόπουλου στον β γύρο των δημοτικών εκλογών λαμβάνοντας 55,7% έναντι 44,28% του αντιπάλου του.

Ο κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε τους πολίτες και πρόσθεσε ότι “η νέα εποχή θα βασίζεται στη συναίνεση και στη συννενόηση τόσο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των πολιτών που θα πρέπει να μετέχουν ενεργά. Μετά από ανάπαυλα λίγων ημερών, προτίθεμαι να καλέσω όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση, κατ’ αρχήν, των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο ούτως ώστε να δρομολογήσουμε από τώρα τις ενέργειες και την 1η Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι να επαννεκινήσουμε το Δήμο, μη χάνοντας άλλο χρόνο.”

Απο την πλευρά του, ο Γ. Σταθόπουλος συνεχάρη τον κ. Ζορμπά και δήλωσε πως: Στην πόλη μας δώσαμε λύση και προοπτική σε πολλά χρόνια προβλήματα-αγκάθια και σύντομα θα ξεκινήσουν πολλά έργα ήδη δημοπρατημενα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»,τους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν όπως και τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας.Θα είμαστε συνεπείς με τις ευθύνες της παρούσας Δημαρχιακής θητείας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το προοδευτικό αύριο της Αγίας Παρασκευής.”

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button