Αγία Παρασκευή

Γ. Σταθόπουλος: Η ανεξάρτητη δημοτική μας κίνηση θα επικρατήσει

Σε μια επανάληψη της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, ο Γιάννης Σταθόπουλος και ο Βασίλης Ζορμπάς πέρασαν στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής, στην Αγία Παρασκευή.

Ο Βασίλης Ζορμπάς πήρε 27,04%, χάνοντας περίπου 7,5% σε σχέση με τον πρώτο γύρο του 2014 ενώ ο Γιάννης Σταθόπουλος κινήθηκε στα ίδια επίπεδα λαμβάνοντας το 26,42%. Η διαφορά τους είναι μόλις 156 ψήφοι.

Μετά τον πρώτο γύρο, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, δήλωσε: “Χιλιάδες  πολίτες στήριξαν με την ψήφο τους την Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» στις  Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος επιβράβευσε το σημαντικό έργο που πραγματοποιήσαμε  τα προηγούμενα  4,5 χρόνια και τους ευχαριστώ πολύ. Η πόλωση που επικράτησε και οι έντονες  κομματικές αντιπαραθέσεις δεν επέτρεψαν αυτό το έργο να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Μπροστά μας τώρα είναι η δεύτερη και καθοριστική Κυριακή της 2ας Ιουνίου. Είναι η ώρα της επιλογής Δημάρχου για την επόμενη τετραετία. Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα αποφασίσουν αν η πόλη μας θα πάει μπροστά ή θα γυρίσει πίσω σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Η  νέα εποχή απαιτεί προτάσεις, διάλογο και συνεννόηση. Θα  επιδιώξουμε με επιμονή να συνθέσουμε και να συνεργαστούμε με πρόσωπα και παρατάξεις μαζί, για την πόλη που μας αξίζει.”

τελικά αποτελέσματα:

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (συμμετοχή 64,86%) ποσοστό έδρες
Βασίλης Ζορμπάς 27,04% 9
Γιάννης Σταθόπουλος 26,42% 9
Γιώργος Οικονόμου 16,06% 5
Γιάννης Μυλωνάκης 14,81% 5
Ανδρέας Γκιζιώτης 6,47% 2
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης 6,24% 2
Θανάσης Ανδρίτσος 2,97% 1
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button