Αγία ΠαρασκευήΔημοτικάΝέα

Γ. Σταθόπουλος: Ανανέωση με νέους

Ανακοίνωσε την ένταξη και του Χρ. Τζατζιμάκη στις τάξεις της παράταξης του

 

Ανακοίνωσε την ένταξη και του Χρ. Τζατζιμάκη στις τάξεις της παράταξης του

Συνεχίζει την ανανέωση της δημοτικής παράταξης «Νίκη των Πολιτών» με πρόσωπα από τη νέα γενιά, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Τον τελευταίο μήνα, ανακοινώθηκαν τρία νέα πρόσωπα που πλέον στελεχώνουν την «Νίκη» με κοινό χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για νέους σε ηλικία επιστήμονες και επαγγελματίες, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Μετά τον διδάκτωρα δημοσίου δικαίου της Νομικής Αθηνών, Γιάννη Γεράσιμο και τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό, Νίκο Μπιρμπάκο, ο κ. Σταθόπουλος ανακοίνωσε την Δευτέρα 18 Ιουλίου, τη συνεργασία του με τον νεαρό πολιτικό μηχανικό Χρήστο Τζατζιμάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Νίκης», «ο Χρήστος Τζατζιμάκης γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή με καταγωγή της οικογένειας απο τα Σφακια-Αγία Ρουμελη της Κρήτης.

Μαθητής στα σχολεία της πόλης μας,2ο Δημοτικό,2ο Γυμνάσιο και 1ο Λυκειο ο Χρηστος,σπούδασε και αποφοίτησε στη συνέχεια απο την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πάτρας.

Υπηρξε επίσης μπασκετμπολίστας στο εφηβικό της Καλαθοσφαίρισης Αγιας Παρασκευης-ΚΑΠ 2002-2008.

Οι πρώτες εργασιακές του εμπειρίες έγιναν στην Αγγλία και ακολούθως σε ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Σήμερα,ο Χρηστος Τζατζιμακης εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές MBA (Master in Business Administration) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας».

 

Show More

Related Articles

Back to top button