Χαλάνδρι

Γιορτή με τους… πολίτες στο Χαλάνδρι

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της διοικούσας δημοτικής παράταξης Χαλανδρίου "Αντίσταση με τους πολίτες"

Εκατοντάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου και παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας της διοικούσας παράταξης του Δήμου, “Αντίσταση με τους Πολίτες”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Τhe Zoo και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο γλέντι, αφού ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι και κράτησε έως αργά το βράδυ με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από το γυναικείο σύνολο Αναφανδόν.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, κόβοντας την πίτα, μίλησε για τα σημαντικά έργα που έγιναν επί των ημερών του, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης και όλους τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές του για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος της διοίκησης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συμβολή των εργαζομένων στην προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής Αννέτα Καββαδία, ο βουλευτής – πρώην υπουργός, Νίκος Τόσκας, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης όπως και κάτοικοι, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button