ΚοινωνίαΠολιτικήΚόσμοςΕιδήσεις

Αμερική προς Τραμπ: Απολύεσαι.

Περιχαρής ο Στήβεν Κινγκ για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν και την απομάκρυνση του Ντοναλντ Τραμπ από την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δημοσίευσε στο Τουίτερ “Αμερική προς Τραμπ: Απολύεσαι”

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών. Σε δάκρυα χαράς ξέσπασε και ο πολιτικός σχολιαστής του CNN Βαν Τζόουνς λέγοντας “Σήμερα είναι μία καλή μέρα για την Αμερική”

Ταυτόχρονα με αισιοδοξία δέχτηκε ο διεθνής τύπος το αποτέλεσμα των Αμερικάνικων εκλογών μιλώντας για μία καινούργια μέρα για την Αμερική. “Ο Κοιμισμένος Τζο ξυπνά την Αμερική” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Sunday Times.

“Τι απελευθέρωση, τι ανακούφιση: οι ψήφοι καταμετρούνται και οι ημέρες του Ντόναλντ Τραμπ επίσης” γράφει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ενώ η σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter  θεωρεί τη νίκη του Μπάιντεν “γλυκόπικρη”: “Ο Μπάιντεν θα αγωνιστεί για να θεραπεύσει την Αμερική, μια ακατόρθωτη αποστολή”.

Ιδιέταιρη η απεικόνιση της γερμανικής εφημερίδας Der Spiegel  που όταν είχε εκλεγεί ο Τραμπ τον απεικόνιζε να αποκεφαλίζει το Άγαλμα της Ελευθερίας, ενώ τώρα ο Μπάιντεν επανατοποθετεί το κεφάλι στη θέση του.

Show More

Related Articles

Back to top button