ΠολιτικήΝέα

Ακροδεξιοί στοχοποιούν την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη

Ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες ο καταδικασμένος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε προεκλογική εκστρατεία μέσα από τις φυλακές

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλενα Αποστολάκη ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες ο καταδικασμένος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε ανενόχλητος προεκλογική εκστρατεία μέσα από τις φυλακές

Συγκεκριμένα, το αίτημά της διατυπώθηκε κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων την περασμένη Τετάρτη (27/9) όπου η βουλευτής κ. Μιλένα Αποστολάκη έθεσε την ανάγκη άμεσης διερεύνησης των συνθηκών εκείνων που επέτρεψαν στον κατηγορούμενο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασσιδιάρη,  να κάνει προεκλογική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή.

Δυο μέρες αργότερα, την Παρασκευή (29/9) και αφού η κ. Αποστολάκη είχε αναρτήσει στα social media την ομιλία της στην Επιτροπή, αναρτήθηκε στο λογαριασμό της στο facebook εξυβριστικό και απειλητικό σχόλιο το οποίο έγραφε:

«Άντε…….. ρε …….. που θα μιλήσεις εσύ για Κασιδιάρη. Κοίτα να έχεις το νου σου σε κάθε σου βήμα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μας επιφυλάσσουν συχνά πυκνά δυσάρεστες εκπλήξεις….»

Κατόπιν αυτού η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετέβη στις (30/9) στη ΓΑΔΑ στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και υπέβαλε έγκληση κατά του αγνώστου χρήστη ιστοσελίδας.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και αναμένονται οι ενέργειες προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του δράστη ο οποίος φυσικά διατηρεί πλαστό λογαριασμό στα μκδ.

Υπήρξε συμφωνία από όλα τα κόμματα, για το αίτημα περι διερεύνησης, πλην των Σπαρτιατών

Ενώ υπήρξε συμφωνία από τα υπόλοιπα κόμματα στη Βουλή, ο βουλευτής των Σπαρτιατών, Χάρης Κατσιβαρδάς, τοποθετήθηκε υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη, κάνοντας λόγο για πρωτόδικη καταδίκη και για έναν κατηγορούμενο που έχει το τεκμήριο της αθωότητας, για άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του, για αρμοδιότητα που δεν αφορά τη Βουλή, αλλά τον εσωτερικό πειθαρχικό έλεγχο των φυλακών, ο οποίος δεν κατέληξε σε οτιδήποτε μεμπτό και για απόπειρα πολιτικοποίησης ενός ζητήματος που αφορά συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματατου καταδικασμένου που ασκήθηκαν εντός του πλαισίου του νόμου, του Συντάγματος και της ΕΣΔΑ.

 

Show More

Related Articles

Back to top button