Γερακας-ΠαλλήνηΕκπαίδευσηΑθλητικά

Έναρξη εγγραφής δωρεάν προετοιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών για τις εξετάσεις των αθλημάτων

Ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει ότι:

“…σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Δευτέρα 18 Μαϊου 2020 θα επιτρέπεται η αθλητική προετοιμασία σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου των υποψηφίων μαθητών/τριών πανελλαδικών εξετάσεων στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, σε κολυμβητήρια, για την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων στο αγώνισμα της κολύμβησης.

Οι υποψήφιοι Γ΄ Λυκείου που είναι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης και έχουν ανάγκη προετοιμασίας στα παραπάνω αθλήματα θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν την προετοιμασία εφόσον πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Αντίγραφο της Αίτησης/Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2020 για εισαγωγή στις ανωτέρω Σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα εν λόγω αγωνίσματα.

2. Ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου-παθολόγου και βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του. (επισυνάπτεται το έντυπο ιατρικού ιστορικού & ιατρικής βεβαίωσης COVID-19).

3.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

4. Βεβαίωση Φοίτησης Γ΄Λυκείου

5.Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας ή Λογαριασμό ΔΕΚΟ

Υπογραμμίζεται ότι οι υποψήφιοι-κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης μπορούν να εγγράφονται και να παρακολουθούν δωρεάν το εν λόγω πρόγραμμα προετοιμασίας.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στo mail: 5_kleistopallinis@kedp.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης ( 210 6032245)”.

Σχετικά έγγραφα:

ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

2. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Show More

Related Articles

Back to top button