Αγία Παρασκευή

Όχι της αντιπολίτευσης στην μείωση τελών στην Αγ. Παρασκευή

Δεν “πέρασαν”, για μια ψήφο, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής οι εισηγήσεις της διοίκησης για μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, προκαλώντας την αντίδραση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλο ο οποίος έκανε λόγο για “πλήγμα για την πόλη”, προσθέτοντας ότι ‘οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες θα μας κρίνουν όλους”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου, Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018 προτείναμε μείωση των δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας των οικιών κατά 3% (με την επισήμανση ότι έχουμε τα χαμηλότερα τέλη τουλάχιστον στα Βόρεια Προάστια), μεγάλη μείωση 40% για τα καταστήματα 0-150 τετρ. μέτρα και 8,8% για καταστήματα 150-600 τ.μ., μετά από πρόταση της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Αγ. Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ.

Η πρότασή μας έλαβε 16 ψήφους και όχι 17 που ήταν απαραίτητοι για να «περάσει». Από πλευράς παρόντων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης μόνο ένας (Αλέξανδρος Μουστόγιαννης) την υπερψήφισε. Τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης καταψήφισαν με διάφορες δικαιολογίες και «επιχειρήματα».

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες θα μας κρίνουν όλους.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button