Βριλήσσια

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη – Κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βριλησσίων

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο των Χριστουγέννων απευθύνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων προκειμένου να μην λείψει κάτι από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των πολιτών.

Ο ΟΚΠΑ ζητά βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα , δημητριακά, αλεύρι κλπ), χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και χριστουγεννιάτικα εδέσματα για τα μικρά παιδιά.

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι πολίτες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6135611, 210 8105052 (καθημερινά 7:30 με 16:30).

Οι δημότες μπορούν επίσης να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και με ένα κλικ στην ιστοσελίδα www.yourmarket.gr επιλέγοντας ένα από τα έτοιμα πακέτα τροφίμων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης των Βριλησσίων και με τη συνεχή στήριξη και τις δωρεές επιχειρήσεων, σχολείων , συλλόγων αλλά και απλών πολιτών κυρίως, ενισχύει τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες, προσφέροντάς τους ανελλιπώς κάθε μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης..

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button