Χαλάνδρι

Τρίτωσε το… κακό για τη δεξιά του Χαλανδρίου

Πλήρης διάσπαση ενόψει εκλογών

Σε τρία κομμάτια έχει σπάσει, τουλάχιστον έως τώρα η “γαλάζια” παράταξη στο Χαλάνδρι ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Το νέο ψηφοδέλτιο που έρχεται να προστεθεί σε αυτά του πρώην δημάρχου Γ. Κουράση και του πρώην αντιδημάρχου τόσο του ιδίου όσου και του πρώην Δημάρχου Ζαφειρόπουλου, Π. Βάσιου, είναι αυτό του κ. Μάνου Κρανίδη.  Όλοι τους θα επιχειρήσουν να αντλήσουν δυνάμεις από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι κι ο κ. Κρανίδης, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του κ. Κουράση ενώ ο ίδιος χαρακτηρίζεται ως εκπρόσωπος της “σκληρής νεοφιλελεύθερης” τάσης.

(φωτό: Παν. Βάσιος, Γ. Κουράσης, Μ. Κρανίδης)

Ο κ. Κρανίδης παρουσίασε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 τον συνδυασμό του “Πρωτοβουλία Πολιτών – Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”. Την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν 150 δημότες.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η προτίμηση των κεντρικών της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην τοπική βάση δεν λείπουν και εκείνοι που ζητούν μια “σκληρή δεξιά” υποψηφιότητα που θα “χτυπηθεί ιδεολογικά” με τον Σ. Ρούσσο και θα περιορίσει και την όποια δυναμική ενός πιθανού, όπως ακούγεται, ενδεχόμενου ψηφοδελτίου από τον χώρο της Ακροδεξιάς.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button