ΧαλάνδριΠολιτισμόςΝέαΕιδήσεις

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – Το υπέροχο σκίτσο για τον Νότη Μαυρουδή (pic)

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τα τελευταία 24ωρα για την αιφνίδια και εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση θανάτου του του σπουδαίου συνθέτη, κιθαρίστα και ραδιοφωνικού παραγωγού, Νότη Μαυρουδή, που απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, ενώ βρισκόταν για διακοπές με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα.

Σειρά καλλιτεχνών (και όχι μόνο) έσπευσε να πει το δικό του “αντίο” στον Μαυρουδή, ενώ συγκινεί ένα υπέροχο σκίτσο που δημοσιεύτηκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γνωστό σκιτσογράφο Γιώργο Γαλίτη.

Το σκίτσο εμπεριέχει μια μεγάλη κιθάρα που ακουμπά σε ένα σύννεφο, με τον Νότη Μαυρουδή να φαίνεται να ανεβαίνει προς τον ουρανό.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα, διότι η εικόνα μιλά από μόνη της:

Το Σάββατο (7/1) το τελευταίο “αντίο” στο κοιμητήριο Χαλανδρίου

Ο γιος του μεγάλου συνθέτη, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Χαλανδρίου, Χάρης Μαυρουδής η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Η ανάρτηση του Χάρη Μαυρουδή αναφέρει:

“Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Η οικογένειά του”.

Πως συνέβη το μοιραίο γεγονός

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Τρίτης, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι, ωστόσο, πιθανότατα, έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε, και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Όπως συμπληρώνουν οι πληροφορίες του magnesianews.gr, η σύζυγός του, σε κατάσταση σοκ, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20.45 και μια κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά ο άτυχος συνθέτης είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το δικό τους “αντίο” στον Νότη Μαυρουδή έχει πει τόσο η σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου όσο και ο Σύλλογος Χαλανδρίου “Αργώ”.

Show More

Related Articles

Back to top button