Γερακας-Παλλήνη

Τα δεύτερα φθηνότερα δημοτικά τέλη στην Αττική, έχει ο Δήμος Παλλήνης-Καμία αύξηση και φέτος

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για τέταρτη συνεχή χρονιά, ανακοίνωσε ο Δήμος Παλλήνης. Επίσης, διατηρούνται οι απαλλαγές και οι ελαφρύνσεις που φτάνουν έως και το 100%, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τα δημοτικά τέλη του Δήμου Παλλήνης παραμένουν αυτή τη στιγμή, τα δεύτερα πιο φθηνά σε ολόκληρη την Αττική, μετά τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου (1,02 ευρώ / τμ το 2022).

Διατηρούνται μειωμένα κατά 12%, σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν κι έχουν διαμορφωθεί σε:

  • 1,10 ευρώ /τ.μ. για κατοικίες έως 100 τ.μ.
  • 1,17 ευρώ /τ.μ. για κατοικίες άνω των 100 τ.μ.
  • 3,38 ευρώ /τ.μ. για επαγγελματικούς χώρους
Θ. Ζούτσος

Την απόφαση έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Στηρίζουμε στην πράξη τους συμπολίτες μας που έχουν επωμιστεί πολλά βάρη. Διατηρούμε σταθερά χαμηλά τα δημοτικά τέλη, για τέταρτη συνεχή χρονιά, παρά την εκτίναξη του λειτουργικού κόστους των υπηρεσιών καθαριότητας και οδοφωτισμού, λόγω της ενεργειακής κρίσης, της συνεχιζόμενης πανδημίας, της μεγάλης αύξησης του περιβαλλοντικού τέλους ταφής απορριμμάτων κλπ. Το πετύχαμε χάρη στη νοικοκυρεμένη διαχείριση του Δήμου μας. Οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης συνεχίζουν να έχουν από τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε όλη την Αττική».

Show More

Related Articles

Back to top button