ΑπόψειςΠολιτική

Που είναι ο Πατούλης;

Άφαντος παραμένει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης παρότι τις δυο προηγούμενες ημέρες μεγάλες εκτάσεις στην Αττική, παραδόθηκαν στις φλόγες, κάηκαν σπίτια και κινδύνεψαν άνθρωποι.

Δεν βρήκε κάποιον λόγο να κάνει κάποια oncamera δήλωση απο αυτές που συνηθίζει να κάνει πέντε-πέντε κάθε μέρα.

Καμία ενημέρωση απο την Περιφέρεια Αττικής, σαν να μην έχει καμία εμπλοκή στην πολιτική προστασία.

Είναι… λογικό αφού ο κ. Πατούλης αποφεύγει μάλλον να συνδέσει το όνομα του με τις φωτιές αφού ξέρει καλά πως ο ίδιος εκλέχθηκε και γιατί η προκάτοχος του κάηκε πολιτικά, στη φωτιά που έκαψε πάνω απο 100 ανθρώπους στο Μάτι.

Κι αν τότε, εκείνο το καταραμένο βράδυ Μάτι, πολλοί αναρωτιόντουσαν απο την πρώτη κιόλας στιγμή, με έμφαση “που ειναι η Δούρου”, τώρα αναρωτιούνται ελάχιστοι για το “που είναι ο Πατούλης”.

Τότε τα κανάλια εγκαλούσαν την Ρένα Δούρου που δεν εμφανίστηκε στον τόπο της τραγωδίας την ώρα του κακού. Τώρα τα κανάλια ξέχασαν ότι υπάρχει Περιφερειάρχης. Τώρα, φταίνε οι Δήμαρχοι.

Ο θεσμός του Περιφερειάρχη που είχε ευθύνες για τις φυσικές καταστροφές στο Μάτι και στη Μάνδρα, είναι άνευ ευθυνών τώρα στην Ανάβυσσο και στα Δερβενοχώρια.  Όπως ήταν και στην Βαρυμπόμπη.

Η φωτιά και η τραγωδία στο Μάτι ήταν ένα δυνατό προεκλογικό χαρτί για τον κ. Πατούλη το 2019. Τώρα, δεν είναι ανόητος να συνδέσει το όνομα του με μια καταστροφή δυομιση μήνες πριν τις εκλογές. Εχει και τον μηχανισμό που τον στηρίζει σε αυτή την εξαφάνιση ή… “υπόθαλψη” κι όλα βαίνουν καλά για αυτόν. Κανείς δεν θα επηρεάσει τον κόσμο ώστε να αναρωτηθεί αγανακτισμένος για το “που είναι ο Πατούλης”.

Γιάννης Ραμαντάνης

Show More

Related Articles

Back to top button