ΔήμοιΜαρούσιΑνάπτυξηΔημοτικάΕιδήσεις

Συνεχίζεται η στήριξη διανομής γευμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου

260 επιπλέον γεύματα σε καθημερινή βάση λόγω της πανδημίας με τη βοήθεια του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας Αττικής

Ενημέρωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, για την εξέλιξη της διαδικασίας που αφορά σε διανομή γευμάτων σε ευάλωτους πολίτες του Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αμαρουσίου.

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αμαρουσίου, υποστηρίζει την ήδη τρέχουσα διαδικασία σίτισης ευπαθών συμπολιτών μας με 260 επιπλέον γεύματα σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της υγειονομικής επιδημίας.  

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την επίσκεψη και ενημέρωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου δήλωσε: «Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και η υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής, σε συνδυασμό με το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα σίτισης του Δήμου μας, δημιουργούν μία πολύ ισχυρή ομπρέλα προστασίας για τους ευάλωτους Μαρουσιώτες. Αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις ουσίας πως οι δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι εθελοντές στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη και όλοι μαζί ξεπερνούμε τις δυσκολίες».

Show More

Related Articles

Back to top button