Αγία ΠαρασκευήΠολιτική

Συνάντηση του Δημάρχου Β. Ζορμπά με τον Υπουργό Ανάπτυξης

Συνάντηση εργασίας, σε πολύ θερμό κλίμα, είχε την Παρασκευή, 15 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Σάρκουλα και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μιλτιάδη Κύρκο, ενημέρωσαν τον Υπουργό για θέματα που απασχολούν την Αγία Παρασκευή, για τα νέα έργα που η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει να προωθήσει το προσεχές διάστημα καθώς και για ανάγκες περαιτέρω χρηματοδότησης έργων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αξιοποίηση οικοπέδου 22 στρεμμάτων του Δήμου στα Πευκάκια με την κατασκευή υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην Αγία Παρασκευή, αναζητώντας πηγές χρηματοδότησης είτε από Εθνικούς Πόρους ή μέσω Σύμπραξης του Δήμου Αγίας Παρασκευής με Ιδιωτικούς φορείς (ΣΔΙΤ).

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που εκτέθηκαν και δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής να βελτιώσουν τις υποδομές του Δήμου με την κατασκευή έργων τα οποία έχουν ανάγκη οι πολίτες και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής τους.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε, από την πλευρά του, την πλήρη ικανοποίησή του για το ζωηρό ενδιαφέρον του Υπουργού για τα προβλήματα της πόλης μας και συμφωνήθηκε να ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις και στο μέλλον προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες δράσεις Δήμου και Υπουργείου.

Show More

Related Articles

Back to top button